Ajankohtaista:

Taidehuutokauppa! 

Luonnonperintösäätiö ja Von Hertzen Brothers ovat käynnistäneet yhteisen kampanjan Etelä-Suomen metsien suojelemiseksi. Kampanjaan liittyy taidehuutokauppa, jossa myydään 11 taiteilijan maalaukset uuden levyn kappaleiden pohjalta.  Olen yhtenä taiteilijana mukana tässä hankkeessa ja tehnyt maalauksen Söderskär- nimiseen kappaleeseen.  Maalaukset esitellään Tavastialla sunnuntaina 13.3. klo 15-. Ne ovat sen jälkeen myynnissä huutokaupassa, ja rahat menevät kokonaan Blue Forest- suojelualueen hankintaan.

Lisätietoa kampanjasta löydät Luonnonperintösäätiön sivuilta: https://luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/blue-forest/

Tosi hauska olla mukana tässä ja jännittävää nähdä sunnuntaina muiden taiteilijoiden teokset! Ja kyllä sekin jännittää, innostuuko joku ostamaan mun maalauksen!

Teosvälitys 2022 käynnissä

Olen viidellä teoksella mukana Taidemaalariliiton teosvälityksessä 2022. Maalaukset ovat näkyvillä netissä nyt, ja Kaapelitehtaalla maaliskuussa 12.-20.3. Mukana on 2600 teosta 700 taiteilijalta! Näitä selailemalla näkee hyvin, missä maalaustaide menee nyt Suomessa.

https://teosvalitys.painters.fi/

Kuulin allien laulavan

Mun kirja “Kuulin allien laulavan” valittiin vuoden luontokirjaksi 2020! Se l√∂ytyy kirjakaupoista, kirjastosta ja sit√§ voi tilata my√∂s suoraan minulta.

 

Muuta:

Radio- ohjelmasarja “Minna Pyyk√∂n maailma” jatkuu Radio Suomessa sunnuntaisin klo 8.30. Ohjelmat ovat kuultavissa Yle Areenassa ensiesityksen j√§lkeen.

Luontoilta kerran kuussa keskiviikkoisin Radio Suomessa klo 18-20, ja Luonto- Suomen suoria lähetyksiä samalla lähetyspaikalla vaihtelevin teemoin.