21.02.2020 Kirja tullut painosta

Kustantajalta tuli eilen kuvallinen viesti, että kirja on tullut painosta. Aika jännittävää! Se on siis jo olemassa ja joku on jo pitänyt sitä käsissään. Miltähän se tuntuu kädessä? Onko painava? Aukeavatko sivut hyvin? Entä avautuuko kirjan ajatus lukijalle? Miltä kuvat näyttävät? Koko projekti tuntuu nyt aivan eri tavalla konreettiselta. Eikä sille ainakaan voi enää tehdä mitään.

Jaoin kuvan Facebookissa ja sain paljon tykkäyksiä ja kiinnostuneita ja kannustavia kommentteja. Tuntui liikuttavalta ja hienolta että moni uskoo kirjan olevan hyvä.

Nauratti kun kaksi yhdysvaltalaista ystävääni ja yksi Sveitsissä asuva ilmoittivat heti haluavansa ostaa kirjan. Vaikka se on suomeksi. ja vaikka me emme ole tavanneet yli 15 vuoteen. Ihana ystävyys joka kantaa vuosikymmenten yli. РEhkä voin nyt markkinoida kirjaani sanomalla, että herättänyt myös kansainvälistä  kiinnostusta. :)

2 kommenttia

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit

  1. Kirjoittanut: Kirjakaupan täti

    21.02.2020 klo 15:12

    Heippa! Tämä taidetta rakastava kirjakaupantäti piteli tänään käsissään kirjaasi joka juuri tuli meille myyntiin. Ihastuin heti maalauksiin, mahtaako niitä löytyä taidejulisteina? Kirja on aivan ihana, varmasti suosittelen sitä monille asiakkaille!

  2. Kirjoittanut: minnapyykko

    23.02.2020 klo 11:46

    Kiitos paljon! Ihana saada tällainen viesti, kun en itse ole vielä nähnyt kirjaa. Maalauksista ei ole julisteita tehty toistaiseksi, mutta hyvä idea!
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.