9.3. Täydennystä teosvälitykseen

Vein sunnuntaina iltapäivällä uudet työt Kaapelille ja niille löytyi hyvä paikka. Niiden yläpuolella on kaksi Aulikki Nukalan upeaa kukka- akvarellimaalausta. Työt löytyvät alakerrasta aika alkupäästä.

Kiertelimme samalla katsomassa esillä olevia maalauksia. Nyt niistä tuli taas uutta tekemisen intoa. Niin monella tavalla voi maalata. Joinain vuosina on tuntunut vähän lamaannuttavalta katsoa miten paljon maalauksia on taas tehty. Nyt ei tullut sellaista oloa. On myös hauska etsiä joukosta tuttujen maalauksia ja katsoa esim sitä, millaisia kehystystyylejä akvarellimaalauksiin on viritetty. Muutama aika yllättäväkin tuli vastaan. Töitä viedessä kaverini, joka on järjestelyporukkaa, sanoi kyllä että mulla on aika alhaiset hinnat muihin verrattuna. Huomasin itsekin nyt saman. Täytynee miettiä sitä jatkossa.

Kaapelitehtaan teosnäyttely on auki koko tämän viikon. Tänään avataan klo 12.

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.