11.3. Luontotaiteilija Ilta- Sanomissa

Toissaviikonlopun Iltasanomissa oli mun haastattelu. Juttelimme toimittajan kanssa Kiasman kahvilassa luonnosta tunnin verran. Mukava toimittaja tunsi hyvin luontoa ja oli innokas radion kuuntelija. Oli hauska jutella ihmisen kanssa joka oli niin hyvin perillä asioista.

Lehden ilmestyttyä tuli kyllä mieleen että jos joskus olisin haaveillut saavani kokovartalokuvan itsestäni iltasanomiin (mitä en kyllä myönnä), niin ehken ihan tällaista olisi osannut ajatella. :) Kuvassa mun tukka näyttää hämmentävästi viherpunaiselta. ja kun esitin yhdelle perheenjäsenelleni että katso mitä outoa kuvassa on, niin hän totesi tyynesti että oisko se toi sun kolmoisleuka (!).

1 kommentti

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit

  1. Kirjoittanut: Airi Pyykkö

    16.03.2020 klo 09:40

    Haastattelu on kyllä hyvä, mutta kuvakulma voisi tosiaan olla parempi. Kiva, että kirjaija työsi huomioidaan. Niin ja kiva, että olet taas blogin kimpussa!!!
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.