10.11. Sumumatka Lammille

Ajoimme tiistaina Lammille radiojuttujen tekoon. Aamu oli epätodellisen kaunis, kun maisema oli sumun peitossa ja aurinko paistoi sieltä sumun keskeltä. Menomatkan hienoin kokemus oli Janakkalan kohdalla. Hiiripöllö istui yllättäen ihan matalalla pellon laidalla tien vieressä oranssin aurauskepin päällä.  Pöllö katseli suoraan kohti kun suhautimme autolla ohi ja koko ympäröivä maisema oli sumuisenkeltainen. Olen tänään miettinyt millaisen maalauksen voisin siitä tehdä. Ajoimme takaisin katsomaan pöllöä ja se oli siirtynyt korkeammalle.

 

 

Myös paluumatka oli hämmentävän kaunis. Hämärä tuli jo ennen neljää- ja jälleen näytti satumaiselta. Muutama hirvi käyskenteli usvaisella pellolla. Nämä valokuvat ovat kännykkäotoksia, mutta tunnelma välittyy näistäkin.

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.