10.12. Vuoden luontokirja!

Mun kirja valittiin torstaina 10.12. WWFn vuoden luontokirjaksi. Helsingin yliopiston rehtori Jari Niemelä teki valinnan.

Tilaisuus pidettiin etänä. Torstaina kello puoli yksitoista istuin koneen ääreen ja avasin yhteyden. Liisa Rohweder puhui aluksi kilpailusta ja Jari Niemelä kertoi valinnastaan. Mä kerroin sen jälkeen ajatuksistani ja lähtökohdistani. Harri Simola toi Docendon terveiset. Tilaisuuden lopuksi vastasimme muutamaan kysymykseen ja siten suljin yhteyden ja mietin, että tapahtuiko tämä todella.

Nyt olen sulatellut asiaa muutaman päivän. Edelleen on vähän epäuskoinen, hyvin kiitollinen ja todella iloinen olo. РOlen myös herännyt yöllä siihen, että taisin puhua ihan pöhköjä puheenvuorossani, mutta ehken kuitenkaan. :)

Tässä lauantain Hesarin juttu aiheesta:

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.