6.9. Rafael Wardin luonto

Hieno taiteilija Rafael Wardi l√§hti elokuun viimeisen√§ auringonkeltaisena p√§iv√§n√§. K√§velin samana tiistaina tanssitreeneihin Lauttasaaren l√§pi ja kuuntelin radiojuttuamme, jossa h√§n kertoo luontosuhteestaan ja lapsuudestaan n√§iss√§ samoissa maisemissa. Ohjelma linkkin√§ alla. Se tuli my√∂s eilen sunn√ļntaina radiossa uusintana.¬† Muutaman n√§ist√§ h√§nen ajatuksistaan olen muistanut t√§st√§ juttukeikasta l√§htien. Esim sen √§idin kynttil√§n valon joka heijastui mereen perjantaisin, vapaana el√§v√§t kuhat, muistojen huoneet ja sen miten luontoa ei kannata vain kopioida- ja sen. miten h√§n paluumatkalla pohti, millaisia unia karhut talviunen aikana n√§kev√§t.

 

https://areena.yle.fi/audio/1-50900284

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.