6.9. Uusi viikko, syyskuu ja akvarellikuukausi

Nyt on korkea aika pakata √∂ljyv√§rit taas pois ja viritt√§√§ parvekkeelle akvarellimaalauspiste. Onneksi viel√§ on sen verran l√§mmint√§ ett√§ siell√§ tarkenee. Alan viritt√§√§ maalauksia marraskuun lopulla avautuvaan akvarellin√§yttelyyn Akvartiin 29.11.-12.12. N√§yttelyn nimeksi tuli “Sin√§ y√∂n√§ satoi lunta”. Kun on paikka, aika ja otsikko, niin en√§√§ ty√∂t puuttuvat.

Alla aivan keskener√§inen p√∂ll√∂maalaus, jota olen v√§h√§n miettinyt viime p√§ivin√§. Saa n√§hd√§ tuleeko siit√§ mit√§√§n. Jotenkin tykk√§√§n t√§ss√§ vaiheessa t√§htitaivaasta, ympyr√§st√§ joka on kuin kompassi tai kello, vanhasta tunnelmasta ja vakavista p√∂ll√∂ist√§. Kun n√§ytin t√§t√§ alkua pojalleni niin h√§n sanoi lakonisesti: Ai teos “Kaivon pohjalla p√∂ll√∂npoikasten vankina”. Aika hyv√§ ja nyt on mahdotonta n√§hd√§ t√§t√§ en√§√§ toisin! – mutta toisaalta: tuore aihe, josta on harvoin tehty maalauksia. :)

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.