7.9. rupikonnalampi menee varastoon

Maalasin nyt loppukesällä öljymaalausta rupikonnalammesta. Tämä liittyy vuosien takaiseen kokemukseen, kun pääsin kuivapuvussa sukeltamaan vedenalaiskuvaaja Pekka Tuurin kanssa rupikonnien kutulampeen. Kuvasimme lammelta Ulos luontoon- jaksoa. Oli hienoa nähdä rupikonnat siellä vedessä. Ne istuskelivat pohjalla ja vedenalaisten puunrunkojen päällä ja ponnahtivat välillä uimaan- näytti vähän siltä kuin ne olisivat lentäneet.

Maalaus jää nyt odottelemaan varastoon. En ole ihan varma, jatkanko sitä vielä myöhemmin. Olisin halunnut saada vielä salaperäisemmän fiiliksen tähän, ja enemmän veden tuntua, mutta kun katselen sitä myöhemmin uudestaan niin voinkin olla eri mieltä.  РSitä mieltä olen jokatapauksessa, että rupikonnat ovat upeita ja maalauksellisia. :)

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.