11.3. Luonnonperintösäätiön, Von Hertzen Brothersin ja taiteilijoiden sininen metsä

Tähän ahdistavaan ja surulliseen alkuvuoteen on mahtunut omalla kohdallani kuitenkin myös hienoja juttuja. Yksi innostavimmista on ollut Luonnonperintösäätiön, Von Hertzen Brothersien ja 12 kuvataiteilijan yhteinen metsiensuojeluhanke. Taiteilijoita on pyydetty maalaamaan Von Hertzenien tulevan 18.3. julkaistavan kahdeksannen levyn “Red Alert in the Blue forest” eri kappaleista taulut, jotka huutokaupataan. Kertyneet varat laitetaan suojelumetsän ostoon jostain Etelä- Suomesta.

Olen mukana yhtenä taiteilijana, mikä on ihan huippujuttu, koska tässä yhdistyvät mulle tärkeät asiat.

Sain Söderskär- nimisen biisin maalaukseni lähtökohdaksi. Olen siis kuunnellut sitä (on hieno!), miettinyt Söderskärin saarta ja omia saaristomuistojani. Aloitin akvarelleilla, joilla olen viime aikoina maalannut paljon, mutta päädyin lopulta kumminkin tekemään öljyvärimaalauksen. Niinpä olen päässyt taas pitkästä aikaa viettämään aikaa öljyvärien tuoksussa ja saaristomuistoissa. Ihan parasta!

Maalaukset julkaistaan ja huutokauppa alkaa ylihuomenna sunnuntaina. Huutokauppaan voi osallistua 13.3.-31.3. Luonnonperintösäätiön Ikimetsäpuoti -verkkokaupassa. Jännittää, minkälaisia maalauksia muut taiteilijat ovat tehneet. Minkälaisen valokuvan suomalaisen metsän kuvaaja Heikki Willamo on valinnut tähän. Ja sekin jännittää, kiinnostuuko joku mun maalauksesta.

 

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.