13.3. Haahkoja Tavastialla ja huutokaupassa!

Tämä mun Söderskär- maalaus nyt on!
Tällaisia ajatuksia mietin teosta maalatessani:
“Olen vieraillut S√∂dersk√§rin lintusaarella muutaman kerran, ja viett√§nyt kaikenkaikkiaan saaristossa kev√§isin paljon aikaa. Halusin tallentaa maalaukseen huhtikuun aamun kuulaan tunnelman, avaran horisontin, silokalliot ja sen kev√§√§n fiiliksen, jonka haahkat ja ensimm√§iset tiirat saavat aikaan. Minulle maalaus on my√∂s haikea: muisto kev√§√§st√§, jolloin haahkoja oli viel√§ paljon ja kadonneista yst√§vist√§, jonka kanssa on saanut jakaa hienoja kev√§isi√§ hetki√§. “
Teos on osa Von Hertzen Brothers-yhtyeen kampanjaa, jossa kerätään rahaa Blue Forest-suojelumetsälle. Eilinen Tavastian tilaisuus, jossa 12 taiteilijan teoksen esiteltiin, oli mulle ikimuistoinen. Sali oli täynnä porukkaa ja teokset oli peitetty aluksi kankailla. Oli jännittävää miettiä muodon perusteella, mikä niistä on oma. Ja sitten kokea teoksen paljastus! Pääsin käymään Tavastian legendaarisella bäkkärilläkin, ja tavallaan esiintymään (!)- kun sanoin muutaman sanan teoksestani. (ehkä olisi voinut paremmin laskea esiintymiseksi, jos olisin noussut lavalle asti?).
Illalla ripustimme teokset Ravintola Rytmin seinille. Ripustusilta oli hauska rennossa porukassa, ja mun maalaus sopi yllättävän hyvin ruskealle päätyseinälle. Käykää katsomassa, jos liikutte Helsingin Kalliossa!
Kaikki teokset ovat nyt huutokaupattavana Luonnonperintösäätiön kautta 11 muun taiteilijan teoksen kanssa. Käykääpä tutustumassa huutokauppaan ja huutakaa! Hienoja teoksia- ja kaikki rahat menevät tulevan suojelumetsän ostoon. Eli tässä ei voi hävitä!

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.