31.3. Huutokaupan loppuhuipennus

Tänään keskiyöllä Von Hertzen Brothersien, Luonnonperintösäätiön ja taiteilijoiden huutokauppa päättyy. On ollut jännää olla tässä mukana ja seurata, vieläkö töistä tarjotaan lisää. Pakko myöntää, että olen käynyt aika usein kurkkimassa, onko mun taulusta tarjottu mitään. Ja ON!! Siis maailmasta löytyy metsien ja usvaisten haahkamaalausten ystäviä!

On ollut hauska nähdä myös muiden taiteilijoiden teoksia biiseihin. Monta hienoa työtä, ja mitä pitempään niitä katselee, sitä enemmän ne tuntuvat sopivan osaksi biisien maailmaa. Mietin välillä, käyvätkö muutkin taiteilijat katselemassa teosten hintatarjouksia, ja katselevatko muita tauluja biisejä kuunnellen.

Tämä on ollut kyllä tämän monin tavoin muuten ankean kevään hienoin ja innostavin juttu.

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.