Lauantaina 21.5. Arktikapäivillä

Kävin  tänään Arktika-päivillä juttelemassa luontotoimittajan työstä ja maalaamisesta. Alla kuva uudesta viikkoa aiemmin avatusta akateemikko Ilkka Hanskin lintulavasta Talniemessä. Hieno.

Jari Markkula jututti mua Facebook- livessä aamupäivällä kymmeneltä. Asetuimme istumaan niin, että lava näkyi taustalla ja linnuista kiinnostunutta porukkaa näytti olevan liikkeellä jatkuvasti. Juttelimme livessä Suomen luonnosta, luonnon monimuotoisuudesta ja sen merkityksestä- ja Ilkka Hanskikin tuli puheissa esiin. Yritin kertoa myös siitä, miksi kevät on saaristossa niin upea, ja mitä yritän maalauksillani kertoa. Sitä tosin on vähän vaikea kuvata sanoin.

Iltapäivällä kävin Bunkkerimuseolla kertomassa maalausnäyttelystäni.

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.