Virolahdella palautetta luonto- ohjelmista

VIrolahden vierailu oli hauska, ja siitä jäi hyvä fiilis. oli kiva nähdä tuttuja ja jibii: kuulin hyvää palautetta luonto- ohjelmista. Miten kiva, että ihmiset tulevat kertomaan. Selvästi siis fiksua väkeä liikkeellä tänään 😊

Mukavan oloinen pariskunta kertoi tänään Bunkkerimuseossa, että mun kääpäkävely on ollut heidän suosikkinsa. Huippujuttu kuulla näin usean vuoden jälkeen että idea, joka on mun mielestä ollut hyvä ja hauska, on kolahtanut ja jäänyt mieleen. Etenkin kun aika harvoin olen kuullut kääpäkävelystäni mitään kommentteja.

Hauskin palaute tuli jokatapauksessa  rannassa, kun eräs perheen äiti tuli kysymään, olenko mä Minna Pyykkö. Kahta tytärtä nauratti vieressä. Sitten selvisi, että tytöt ovat luonnosta kiinnostuneita ja katselleet innokkaasti lukuisia kertoja vanhoja Ulos luontoon- ohjelmia areenasta- ja NIMENNEET jotkut legoukkelit Minna Pyyköksi ja Pirkka-Pekka Peteliukseksi. Ja niinpä heillä kotona kuuluu kuulemma usein että ”onks minnapyykköä näkynyt?” jne. Siis tää on kova! – Olin kyllä niin hämmentynyt, että unohdin kysyä minkä näköinen tämä MP-hahmo on. 😊

Ei kommentteja

Tallennettu aiheeseen Blogi

Kommentit
Kommentti:

Huom. Kommenttisi menee tarkastusjonoon ennen julkaisua.